Nu har jag varit i Bulgarien och åkt EM, både linje och tempo. Det har varit mycket varmt, över 40 grader i skuggan. På torsdagen körde jag tempo 24 km. Det gick bra i 5 km, sen domnade vänstra benet bort. Efter ytterligare 3 km, så domnade även det högra. Jag kom in i mål mycket bekymrad och långt efter segraren med mina 35:36 min. Det var bara att bryta ihop och komma igen. På lördagens 140 km långa linjelopp var jag ordentligt sugen på att göra bra ifrån mig efter torsdagens nederlag. Banan var ganska platt med en backe strax efter varvning som ändå sög musten ur de flesta. Det blev tufft i den höga värmen och gassande solen och många cyklister klarade inte av det. Jag gick med på några attacker men blev inhämtad med en gång vid varje försök. Det blev dock en stor klungspurt som avgjorde det hela. Jag blev dock hindrad av en vurpa framför mig med 800 m kvar. Kom dock i mål med klungan men utan framskjuten placering.

Nu har jag varit hos en kiropraktor som säger sig kunna hjälpa mig att bli av med problemet att benen domnar. Förhoppningsvis är problemen helt borta till nästa säsong.

Med vänlig hälsning Andreas

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.