När du bestämt dig för att anlita mig behöver jag veta så mycket som möjligt om dig. Därför får du ett formulär att fylla i.  Sedan pratar vi över telefon, bokar in ett möte eller tar en träningstur tillsammans.

Jag vill veta vad du har för mål, var du befinner dig nu, vem du tränar med, varför du vill ha just mig som tränare, vad du har för träningsbakgrund, vilka dina styrkor är och hur din inställning ser ut. Allt för att veta hur jag på bästa sätt kan träna dig, hålla dig motiverad och hjälpa dig nå dit du vill.

Jag skriver ditt träningsschema i Trainingpeaks och håller det ständigt uppdaterat. Vanligtvis har du ständigt schema för 2-5 veckor framöver. Men vid sjukdom eller skada så ändras detta. Trainingpeaks gör det också enkelt för mig att gå in och justera dagar/pass ifall något dyker upp som gör att planen behöver förändras.

 

 

Beroende på vilket avtal du väljer, pratar vi i telefon 1-2 ggr i månaden. Däremellan fungerar jag som rådgivare via mail. Jag svarar alltid på mail inom 2 arbetsdagar. Oftast svarar jag dock på mail inom 3-4 timmar. 

andreas-coaching-2017-14

Jag är väldigt noga med att du ska utvecklas. Allt du gör ska göra dig bättre. Därför har alla pass ett eget speciellt syfte och är noga genomtänkta. Så har jag alltid jobbat och det är även så jag lägger upp mina egna träningspass.

 

För att göra djupare analyser använder jag olika program. Samtliga program ingår inte i alla avtal. Jag använder My Fitness Pal för att analysera kost (endast premiumnivå), Bestbikesplit för att räkna ut kravprofiler och aerodynamik (premium), Strava för att göra jämförelser både för egna tider/personbästa men också gentemot konkurrenter samt även Exorlive för att ge dig en bra överblick över din styrketräning (Strava + Exorlive ingår i samtliga avtal).