I helgen har jag återigen vart och tävlat. Återigen har det gått bra. I Lördags körde vi 135 km, jag stack iväg efter 10 km fick med mej två man varav en släppte inom 2 mil. Sedan körde vi resten av loppet partempo i kantvind. Inom sista kilometern attackerade jag och höll undan. Jag tog lite bonussekunder och ledde med 17 sek till Sebastian Olsson, 2 min till närmaste gruppen på 3 man och 6 min till klungan.

Dagen efter var et dags för andra etappen, Anundsloppet. Det blev en snabb tävling som jag valde att bara kontrollera med hjälp av Edvin och Christoffer. Jag slutade sjua och säkrade totalsegern och Edvin slutade trea sammanlagt.

Därefter var det dags för träningsläger tillsammans med ett antal andra juniorer samt u-23 landslaget. Det var ett grymt roligt läger med bra träning och boende. Dessutom fick vi lära känna varandra bättre och lära oss saker på föreläsningar.

Grymt bra läger! (särskilt frukosten)

Med vänlig hälsning Andreas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.