http://www.bt.se/nyheter/norsk-skola-kranker-pojkar(1548661).gm

Läste dagens tidning, som jag är med i. Hittade en annan kul artikel om en tvist på en skola i Norge. De norska skolpojkarna siktar så dåligt att personalen vägrar torka upp urinet från golvet. De har därför infört en regel på skolan som säger att pojkar måste sitta ned och kissa.

När jag och min syster var yngre och skulle söndagsstäda hade vi en fantastiskt rättvis lösning på problemet. Hon fick rengöra toaletten och jag som stod upp (som den äkta man jag är) fick rengöra resten av badrummet!

Jag fick böter i Kina för att ha pissat när jag passerade en flock kineser (5000 st). Eftersom de dök upp alltför plötsligt hann jag inte slå en knut, utan bara väja ut i mitten på vägen för att inte skvätta ned någon. Samtliga kineser hade varsinn Canon-kopia i högsta hugg under hela etapploppet. Detta gällde även denna samling som antagligen hann med att ta 10 bilder var på mig. Detta gör att jag tar över titeln som Borås mesta nakenmodell. Det är inte alla som kan skriva i sitt CV!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.