Jag har precis förhandsgranskat den kollektiva käftsmäll vi cyklister kommer åka på. Den blir inte lätt att tackla. Vad jag pratar om är detta: http://www.aftonbladet.se/sportbladet/cykel/article6385538.ab

Oavsett om det är sant eller inte så är stämpeln redan satt. Skadan är redan skedd. Kollektiv bestraffning för militärer blev för ett tag sedan förbjudet. Kollektiv bestraffning för cyklister har dock fortfarande stöd från vårt rättvist demokratiska samhälle.

För er som inte kan dra egna slutsatser gör jag det åt er.
”Alla cyklister är dopade”
Sportens rykte kommer likt en punkterad studsboll fastna i grunden.
Sponsorer hoppar av i rädsla för dopingskandaler.
Intresset för sporten kan inte blekna mer utan kommer försvinna.

Jag tror dock inte ”avslöjandet” innehåller mycket sanning. Ingen rök utan eld, brukar man säga. Men Axelsson har, sedan sin första dopingavstängning, pyrt konstant. Därför är han ett lätt byte. Jag ber er vara källkritiska och invänta en vettigare källa. Att Aftonbladet ska ha fått information från UCI är lika sant som att NASA vill skicka Cadel Evans till månen. Om det har hänt så är det lika förbryllande.

Jag tror inte det är sant.
Jag vill inte tro det är sant.

Därför inväntar jag mer information…

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.