Jag har goda nyheter! Igår cyklade jag 3h 20 min utan någon större smärta i knät. Imorgon ska jag köra 4h. Det blir bättre och jag är riktigt motiverad igen!

I veckan har jag proffsvikarierat som snöskottare på företaget där farsan jobbar. Istället för att skotta på det ordinarie långsamma sättet så gjorde jag på mitt egna vis.

Vi behövde transportera snön ca 50 m från mitten på taket till kanten. Med en vanlig plog tog detta evigheter. På Mont Blanc tillverkar de takboxar och takräcken. Jag tog en box-överdel och gjorde om den till en släde. I den kunde jag skicka i 150 kg snö som jag sen släpade bort. Det var riktigt tungt första gången jag prövade. Sen gjorde jag det i 6h/dag i två dagar.

Mina biceps är nu av en annan dimension!

///Andreas

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.