Mental five, Jebus!

Vintern har kommit och det krampaktiga flinet sitter som klistrat bakom mitt smygodlade Axel Rose -skägg. För att inte missa snöstormen passade jag på att springa innan frukost efter simpasset, innan frukost. Sa jag att jag inte åt någon frukost? Det mest spännande med vintersafari i nysnö är att jag inte vet vad som är stig eller bäck. Lervällingen kan lura under varje tuva.

Hur som helst. Mina armar är öppna för snöänglar, rödfrusna brunetter, glögg, Sture Stadshare i vinterkostym, snöbollskrig, soccekaos i kollektivtrafiken och frost mellan tårna. Ge mig mer. Jag är redo!

Nu ska jag ut och kasta snöboll på fru Gunnarsson. Kvarterets värsting!

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.