Jag behöver jobba ikapp! Nu är klockan 05:23 och jag har redan hunnit med två internetbankärenden idag. Det är riktigt mycket att göra inför Mallorca. Under de närmsta 10 dagarna har jag även 7 föreläsningar. Det är löjligt många. Idag föreläser jag på en skola i Borås. Föreläsningen börjar rätt tidigt. Om tre timmar.

Lägenheten som vi skulle hyrt på Mallorca har blivit fuktskadad i helgens oväder. Vad är oddsen på det? Nu måste vi leta upp en ny innan december. Och nej. Jag är inte stressad. Arbetet flyter på harmoniskt och jag betar av sak efter sak.


Om en månad sitter jag här mellan en gitarr och en snygg tjej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.