Idag har jag kört mitt första simpass här på Mallorca. Det har varit omständigt att ordna träningskort. Därför har jag inte kunnat börja träna förrän nu. Dock har jag inte tappat något sedan sist. Tyvärr har jag heller inte blivit bättre. Inte helt oväntat kanske.

Simhallen är nybyggd och superfräsch. Personalen är hur trevlig som helst. Och de sex banorna delar jag med 2-3 pers. Dessutom tar det bara 5 min att gå dit.

Idag blev det lätt simning. Jag hade tänkt att göra ett simtest men uret glömde jag hemma. Det blir ett test imorgon istället. Då ska Ida med och simma.

20120117-101901.jpg

Promenad till simhallen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.