Idag sprang jag uppför trappan här i Santa Ponca. Det blev ett nytt rekord utan att jag kände mig särskilt trött efteråt. Självklart var det jobbigt men det var ingen stum spykänsla. Den nya tiden är 2:45 min uppför de 505 trappstegen. Jag kan nog springa under 2:30 om jag tar i mer.

Min familj är här och hälsar på. Alla utom pappa som var tvungen att jobba tyvärr. Riktigt kul att ha dem här. Det var fyra månader sedan jag träffade dem sist.

I övrigt är det full rulle. Jag skulle nog kunna jobba dygnet runt i två veckor utan att hinna klart med allt jag har att göra. Men det är bara att beta av allt efterhand.

Trappan startar nere vid sandstranden och går rakt upp till denna plats där fotot är taget. Hit ska jag ta med alla som kommer ner på träningsläger. Antingen kommer de att älska det eller hata det. Oavsett kommer de aldrig att glömma det.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.