Förra veckan höll jag och Ida årets första träningsläger med Mallorca Training Camp. Det var två Drop In-läger. Ett Triathlonläger och ett Cykelläger. Under våra läger har vi alltid mycket att göra men det självklart väldigt roligt.

Det känns riktigt bra med våra träningsläger i år. Vi gjorde det klart godkänt förra året men nu är vi varmare i kläderna och gör det än lite bättre. Nästa vecka kommer vi hålla en separat simkurs och om två veckor drar vi igång nästa Drop In-läger som blir ett Triathlonläger för fyra personer.

Under veckan blev det ett teknikpass i Open Water-simning på stranden här i Santa Ponsa med lägerdeltagaren Patrik. Det var också säsongens första för mig. Jag var väldigt skeptisk till en början men hoppade till slut i. Det blev ett riktigt bra pass, trots det kyliga vattnet. Lika bra att vänja sig vid vattentemperaturerna, min första triathlontävling för säsongen går nästa helg i Portocolom.

I helgen hade jag och Ida även triathleterna Fredrik Carlén och Jonas Bergqvist på besök hemma hos oss och de hängde med på OW-passet. Vi körde ett även igår i riktigt höga vågor. Kul att få lite träningssällskap ibland.

Nästa vecka kommer även mamma, pappa och min bror hit. Det ser jag fram emot väldigt mycket. Ska bli riktigt roligt att ha de på plats när jag tävlar i Portocolom.


Open water-simning i Santa Ponsa Open water-simning i Santa Ponsa
Open water-simning i Santa Ponsa Open water-simning i Santa Ponsa Open water-simning i Santa PonsaOpen water-simning i Santa Ponsa     
Fredrik Carlén, Jonas Bergqvist, jag och lägerdeltagaren Patrik Jönsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.