Jag har bestämt mig. Den optimala cykelbilen för mig är en cabriolet. En liten cab. Kanske en Mini Cooper med ett avtagbart cykelställ att ha bak på bilen. Utan tak är det lättare för cyklisten att kommunicera med föraren och tvärtom. Det är även perfekt att åka pace bakom en cab. Och hur bra är det inte att filma eller fota utan att ha rutor eller tak ivägen. Det blir definitivt en cab. Men först Sverige, spara, sälja och sedan köpa.

Andreas och Ida

 

Jag har en medfödd cabfrisyr

Igår lyckades jag boka en lägenhet 200m ifrån starten av IM 70.3 Berlin. Jag har, efter några misslyckade hotellbokningar, kommit fram till att närhet till tävlingen är den viktigaste aspekten efter internet och dubbelsäng. Tidigare valde jag mellan Berlin halv IM och UK halv IM. UK var dock något knepig att ta sig till. Berlin var supersmidig. Valet var därför enkelt. Dessutom vill jag ha åtminstonde en tävling utan backar.
IM 70.3 Berlin är helt klart en viktig tävling. Men jag listar Mallorca och Zurich högre då jag ska försöka pricka in min form till de två tävlingarna. Sedan ska jag försöka hålla formen till Berlin. Går det så går det. Om inte annat så kan det bli en lärorik tävling.

Idag cyklade jag med träningslägergruppen i 2,5h. Vi tog oss an västkustrundan. Jag var bara med på halva turen. Resterande tid satt jag och körde servicebil. Det där med servicebil kan kännas överambitiöst för många tills de får en snickers och påfyllning av vatten, när de beghöver det som allra mest.
Innan jag hoppade in i bilen körde jag 4×4 min i hög fart uppför den brantaste och längsta stigningen. Jag kände mig sliten men klarade ändå av det jag planerat. Det var 5e dagen i rad med korta Vo2-intervaller. Till skillnad från tidigare kör jag fler intervallpass på cykeln. Det sliter betydligt mer än när jag kört flest intervaller på löpband.

Andreas fotar

Dessvärre kan jag inte stå på taket och heja om vi skaffar en cab

I veckan har jag även beställt nya simglasögon från TYR. Jag beställde ett par av modellen nedan. Tanken är de visdomsord som jag en gång fick höra från en tjej som precis vunnit ett tempolopp i cykel. Hon berättade efter målgång att hon kände sig så snygg, därför hade det gått så snabbt. Nu ska jag försöka göra samma sak fast i vattnet. Det fungerade sist.

TYR custom googles party

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.