Soon to be translated

Canyon är min cykelsponsor. Det är ett tyskt företag som levererar cyklar till hela världen. De utmärker sig markant mot dess konkurrenter i och med att de inte säljer via en fysisk butik. På det viset kan de hålla ett mycket lågt pris då de slipper ett led av återförsäljare som kostar pengar. Deras marknadsmetod är modern och effektiv. De har mycket god service och ett mycket avancerat storlekssystem som räknar ut vilken cykelstorlek du ska ha.

Canyon Speedmax CF 2013 - Andreas Lindén

En viktig detalj på de prisvärda cyklarna är hjulen. Canyon snålar inte på kvalitén någonstans. Många leverantörer säljer cyklar med en bra ram men sämre komponenter. Väldigt få erbjuder så bra hjul som original på cykeln som Canyon gör.

Cyklarna de säljer har fått många utmärkelser i internationell cykelmedia. Bland annat har det tyska cykelmagasinet Tour gett dem flera utmärkelser. Tour är vida känt mycket noga med sina cykeltester.

Cyklarna som jag använder är Canyon Aeroad samt Canyon Speedmax CF. Det är samma cyklar som proffsstallet Team Katusha använder.