Emil Jonsson, kock & triathlet

Andreas är den enda vännen jag kan fråga om han vill cykla lagtempo 10 mil och sen springa tills vi inte känner benen längre eller tills vi är vilse på en ledig dag. Därför är det en självklarhet att även ha honom som tränare. Att ha en person som förstår mig är anledningen till att jag är bättre än jag borde vara.

Med Andreas Lindens hjälp förbättrade jag min tid på Öppet spår med 1 timme och 39 min från mitt första försök 2011. Då åkte jag i mål på 6:33 och plats 386, dock med ett skadat knä. 2012 åkte jag i mål på 4.54 och plats 15, hade jag haft mer draghjälp hade jag kunnat kapa några minuter till. Med Andreas får man mer än bara träningspass på ett papper. Han anpassar sig till individen och ser alltid till att min träning passar min vardag och inte tvärtom.

Emil Jonsson, kock & triathlet
Madeleine Hagberg, PT, trädgårdsmästare & triathlet

Andras är definitivt en inspirationskälla! När jag blir trött under träning är det lättare att bita ihop när jag tänker på att jag åtminstone bara ska göra en klassiker, inte en Superklassiker… Jag är av naturen ganska lat och framför allt väldigt bra på att skjuta upp saker till ”sen”. Att ha en coach att rapportera till gör framför allt att träningen blir av – annars har jag ju inget att rapportera. Att få hjälp med att justera träningsschemat vid sjukdom och andra oförutsedda händelser är också toppen. Det är så lätt att man annars kör på för hårt eller inte tränar alls efteråt. Inte minst viktigt är det mentala stödet, när tron på mina egna förmågor sjunker. Mentalt (och fysiskt) är det väldigt tryggt att veta att man kommer till en tävling med bästa möjliga uppladdning utifrån de förutsättningar jag har.

Madeleine Hagberg, PT, trädgårdsmästare & triathlet
Jonathan Eriksson, VD & triathlet

Framför allt har Andreas hjälpt mig att förstå när jag bör undvika att träna och när jag behöver göra justeringar i min träning då vardagen ställer till med bekymmer. Han har även lärt mig att jag kan träna hårdare än vad jag trott är möjligt.
Det har varit grymt kul och lärorikt! Jag hade så klart hoppats på en rejäl boost nu under hösten, men allt kan man inte planera och styra över, te.x. när sjukdomar eller skador sätter stopp.
Andreas är väldigt empatisk och observant men som ändå kan svara emot och säga vad han tycker även om jag som ”kund” tror något annat. Det är enligt mig en otroligt viktig egenskap, i rollen som Andreas har.
Det känns som att det är en polare som ringer varannan vecka som jag kan bolla min träning med.

Jonathan Eriksson, VD & triathlet
Alexander Wolf Hallsten, IT-konsult & cyklist

Andreas har hjälpt mig att nå nya höjder i min cykling och därmed har jag tagit mig en god bit på vägen mot mitt stora träningsmål. Att jag använder mig av Andreas gör så jag kan fokusera på träningen och inte behöver tänka på upplägget. Det ger mig helt enkelt mer tid till träning och balans i livet.”

Alexander Wolf Hallsten, IT-konsult & cyklist
Desiree Blomberg, egen företagare och triathlet

När jag bestämde mig för att satsa på Ironman visste jag att jag behöver en coach/mentor för att lyckas med utmaningen på ett bra, säkert och roligt sätt. Andreas är en helt fantastisk coach. Han är lyhörd, kompetent, strukturerad och väldigt härlig att ha att göra med. Jag måste kunna lita på min coach, för många privata saker påverkar även träningen, och Andreas har stor integritet och är fullkomligt fördomsfri. För mig väldigt viktiga egenskaper. Han är helt enkelt världsklass.

Desiree Blomberg, egen företagare och triathlet
Anna Korsvik, VD & triathlet

Jag kontaktade Andreas för att jag sökte en coach med stor kunskap inom träning och träningsplanering. Men Andreas ser inte bara till träningsmängden utan tänker också på helheten. Att få ihop livet med småbarn, eget företag och träning på ett hållbart sätt. Lika vanlig fråga som hur träningen går är hur livet fungerar i övrigt. Tack vare honom tränar jag nu färre timmar men med ett bättre resultat!

Anna Korsvik, VD & triathlet