Vilken chans jag har fått nu! Det är lite svårt att förstå att jag imorgon ska ner på träningsläger med världens kanske bästa lag. Jag har inga förväntningar på mig själv och hade definitivt inte räknat med att få denna chans.
Sportchefen sa åt mig att åka dit, visa att jag är en bra kille och att jag även kan cykla. Ska göra mitt bästa och jag ser fram emot några återhämtningskomadagar och ambulanshelikopter hem men det kan det vara värt.
Det är alltid bra att se hur bra de bästa är. Antagligen kommer jag inte ha en chans mot dem men jag får se till att jag har 10 år på mig.=)

Ska ta med datorn och rapportera lite om vad som händer och hur trött jag är!

//Andreas

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.