Nu känns det att man är i Belgien. Vädret är numera uselt, hundarna är arga och det ligger koskit över hela vägarna. Jag har dock varit i Geerardsbergen och kört Muur-Kappelmuur. Fin backe det där faktiskt. Fast efter alla skräckhistorier jag hört om den så var den en besvikelse. Jag kom upp fast det var snorhalt och med 21:an som lättast fungerande växel med rätt bra fart.

De övriga cyklisterna som bor här på samma ställe ska köra Flandern runt för U23 på lördag. Lite tråkigt att inte vi svenskar gör det… Jag kan dock erkänna att jag är rätt kass på pavé. Däremot går det rätt bra uppför nu. Har nog blivit lite lättare efter all tonfisk och kyckling. Liege-Bastogne-Liege för U23 blir ett kul race.

MVH Andreas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.