I lördags körde jag halva Köpenhamns GP. Sen pajade min rygg och jag frös nästan ihjäl på vägen hem. Av 150 startande gick 11 i mål.

I söndags åkte jag för För-SM i Hällekis (Kinnekulle). Lite oplanerat då jag kom hem sent kvällen innan och åkte på morgonen efter att jag vaknat. Bland annat glömde jag tävlingströja så jag åkte runt i Lucas väst istället.

Lucas dök upp en timme innan start. Jag hade ingen aning att han skulle vara med men det var kul att han kom.
Under loppet körde vi på rätt hårt och blev sedan 1:a och 2:a utan några större bekymmer. Min rygg blev lika kass igen men detta loppet var bara 10 mil så det han inte bli riktigt illa förrän jag nästan var i mål.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.