Idag fick vi storstryk. Firsanov från Designa Kökken satte in en attack som heter duga i näst sista backen.

Min uppgift idag var att sitta och bevaka just honom och gå med om han stötte. I näst sista backen gick hela hans lag upp och körde ett uppdrag så att alla i klungan utom 15 släppte. När sista man vek av stötte ryssen i 45 km/h uppför. Det tempot höll han ett tag.

Det var bara jag som hängde på. Efter 500 m så tvärdog jag. Han stannade aldrig av. På toppen hade han en halvminut mot gruppen bakom på 8 man. De körde lagtempo. Firsanov vann med 2 min efter att ha kört ifrån dem i motvinden. Själv… Han krossade ju startfältet mer än gamle Bosse gjorde.

Men som sagt, jag och min gode vän bestefar konstaterade att vi i alla fall är snyggare än honom. Då känns det lite, lite bättre…

//Andreas

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.