Om två veckor åker jag iväg på träningsläger tillsammans med ett gäng triathleter och cyklister bland annat Rick Andersson, Markus Källstrand, Robin Juhlin och min lagkamrat Emil Lénberg. Vi ska till Banyoles i norra Spanien där vi även var samma tid förra året. Där finns kanonfina cykelvägar och ordentligt kuperad terräng. Ska försöka sno åt mig en del fina bilder av mina träningskompisar som följer med som senare kan beskådas på sidan. Träningsläger är nog det roligaste som händer på hela året! Ingen skola eller något som man behöver tänka på förutom att träna.

Senare blir det även ett till läger utomlands på Mallorca, också det med triathlongymnasiet. Här ska jag också försöka köra minst ett lopp som träningstävling. Om allt går som tänkt blir detta den perfekta starten på säsongen.

Med vänlig hälsning: Andreas

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.