Nytt år och nya möjligheter!

Träningen flyter på ordentligt och har inte haft några värre förhinder att göra exakt det jag tänkt mej. Endast en storm som fick mej att sitta inne på testcykeln… Jag har hunnit med att göra ett mjölksyretest med Mattias där jag fick ett okej resultat. Men det viktigaste är att jag nu har ett färskt bevis på mina pulszoner.

Planerna på nästa säsong är inte klara ännu men tävlingsprogrammet såg helt okej ut med flera roliga tävlingar. Om det blir tävlande i elitklassen låter jag vara osagt men det blir säkert av vid några tillfällen. Det som känns viktigast är att få åka ett flertal utlandstävlingar.

Tänkte även försöka mej på att ta SM-guld i tre olika sporter. Nämligen i Duathlon, Triathlon (olympisk distans) och Cykel. Låter kanske hårt men jag ser en ganska stor chans att lyckas om nu inte det blir krockar med världscuper el. dylikt.

Ny utrustning och nya lagkamrater blir det också. Alltid trevligt det med och jag tror vi kan få ett minst lika bra juniorlag som föregående året!

Den största skillnaden jämfört mot förra året blir att jag får hjälp av Johan och Micke att komma i form vid rätt tillfällen. Det känns skönt att få hjälp med detta eftersom jag inte är särskilt bra på det själv.

MVH Andreas

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.