Första loppet gick i Alingsås. Jag hade dagen innan kommit hem från Tyskland där det gått riktigt hyggligt. Nu var jag dock rätt sliten. Loppet gick fort från start och jag var loss ett par gånger och tog ett spurtpris. Den längsta utbrytningen höll i ca 20 min. Jag var då loss med en holländare som nästa dag vann i Skara totalt överlägset. Han orkade dock inte köra denna dag så när han tog slut så tog det inte lång tid tills jag blev inhämtad. Jag slutade 11:a denna dag.

På tisdagen gick Skara GP. Tidigt stack holländaren som jag varit loss med dagen innan iväg solo. Efter ytterligare en kvart kom jag loss tillsammans med ytterligare tre åkare. En av dessa släppte tidigt men vi samarbetade sedan bra och fick en lucka på 30 sek. Med 5 varv kvar var luckan nere på 15 sek och jag ökade tempot. Då släppte ytterligare en åkare så att det bara var jag och Johan Landström kvar. Han släppte sedan också med 2 varv kvar. När jag gick ut på sista varvet låg jag endast 6 sek före klungan. Jag höll undan för alla utom en man i klungan och blev trea då vi aldrig kommit ikapp holländaren som stuckit tidigt.

Borås GP blev återigen ett succéarrangemang med massor av publik och fin åkning! Det gick dessvärre inte så bra och jag slutade endast som 10:e man. Denna dag var jag mycket sliten. Detta var mitt 7:e race på 7 dagar.

//Andreas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.