Hej!

Har tagit lite julledigt från uppdateringar på sidan. Har inte hänt så mycket sen sist förutom ett trevligt jullov och att jag vann priset som årets BT-junior. Tillbaka i Motala igen efter att tillbringat lovet i Borås med Johanna och min familj. Träningen rullar på men jag börjar bli ganska less på att solen vägrar titta fram. Men det är i alla fall bara en månad kvar tills jag åker på träningsläger. Vet inte riktigt vart än men någonstans blir det. återkommer med mera info om det.

I helgen har jag tränat som vanligt, spelat lite gitarr och sen cyklat till Johanna på söndagen och sen tagit tåget hem igen på måndagen. Det sista var lite kul för hon hade ingen aning om det och blev skapligt förvånad när jag knackade på dörren.

Denna vecka blir väl som alla andra veckor förutom att jag nästan inte har några lektioner i skolan längre. Det är inte helt tokigt!

//Andreas

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.