Min tredje cykelsäsong blev den bästa hittills. Den började bra och slutade bra. Dessutom gick det bra däremellan. Skillnaden från säsongen 2006 var att jag tränat mer och bättre samt att jag inte bara tänkte cykel hela tiden så jag slapp vara så nervös och stressad innan start. Jag har skaffat flickvän, Johanna som alltid är ett bra stöd utöver familjen och som dessutom är förstående då hon cyklar själv. Jag har även börjat spela gitarr vilket är väldigt avkopplande och roligt.

2007 gjorde jag endast en vurpa, slog mig inte ens. 2006 var jag säkert i backen 8 ggr och slog mig ordentligt tre av de gångerna. Jag var sjuk i sammanlagt 8 dagar 2007 så jag har kunnat sköta träningen ordentligt.

Jag har under säsongen fått åka med landslaget på varje uppdrag. Anders Grönqvist har varit en riktigt bra ledare och hela gänget har haft fantastiskt roligt ihop, dessutom har det gått ganska bra. Adde hjälper mig fortfarande med saker som t.ex. träningsläger m.m.

Sedan slutet av 2005 har jag tränats av Johan Flodin. Det har funkat kanonbra och jag tycker själv att jag utvecklats mycket och snabbt under kort tid. Johan är min tränare framöver och vi har lagt upp träningen efter det koncept vi haft tidigare som vi tycker fungerat bra. Skillnaden är att vi ökat belastningen och distansen förstås.

Bästa minnen från 2007:

Linje-SM då jag vann och Emil tog brons. Delad glädje är dubbel glädje. Det är oslagbart!

Etapploppet i Niedersachen där jag blev tvåa totalt. Det var roligt, särskilt att tempoloppet gick bra och att jag plockade hem en av etapperna.

VM i Mexico var ett äventyr och EM i Bulgarien likaså. Övriga landslagsuppdrag var också de riktigt roliga, sällskapet var riktigt bra och vi blev ett bra gäng.

Sämsta minnen från 2007:

När jag körde fel på cupavslutningen i Kil med bara några km kvar och ordentlig lucka bakåt. Hade inte vunnit, men kommit 4/5 och kommit topp 10 i cupen totalt.

Cyklarna som inte kom fram till VM förrän kvällen innan loppet, då vi redan varit där i fem dagar.

Inför 2008

Detta år är tanken att fortsätta utvecklas men framförallt ha lika roligt som jag haft utav cyklingen 2007. Jag stannar kvar i Team MA Speedwear Borås och vill köra bra på de viktiga tävlingarna som SM och cuperna. Jag kommer självklart göra allt för att ta en plats i U-23 landslaget också.

Tack ni som har stöttat mig 2007! Ses till våren!
//Andreas

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.