I helgen har jag varit i Skara och fått information om bl.a nästa år. Blev mycket repetition från tidigare år men lite info om nästa års landslagsprogram. Det var dock väldigt preliminärt så det lär bli en del omkastningar. Det spelar inte mig så stor roll heller då jag får åka fina tävlingar i GLS.

Fick förresten tävlingsprogrammet från dem med idag. Det var riktigt fina race som ska bli kul att köra. Vi fick i uppgift att välja vilka race vi helst vill köra också. Skönt att de har bra planering och är seriösa. Det är motiverande!

//Andreas

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.