Idag kørde vi 6 h med en del intervaller både på platten och uppfør. Vi åkte lagtempo, eller som dom sæger ”mediums”. 40-43 km/h lugnt och bara spinna ur benen. Vi kørde en del 40/20 intervaller med. Eftersom jag inte fått någon SRM-mætare æn så fick jag sitta bredvid någon som hade det och hålla samma jæmna tempo. Valet føll på Jacob Fuglesang, killen som vann Danmark runt. Rætt jobbiga intervaller før han var rætt bra. Han gjorde 440 watt varje 40 sek men han ær lite større æn mig med.

Annars har det inte hænt nåt særskilt. Jag har æn så længe inte flugit av eller nåt. Enda gången jag har problem ær nær vi ska køra intervaller uppfør med 50 rpm. Då får jag inte ut någon kraft. Tacka vet ajg 125 rpm.

Imorgon ær det vilodag. Ska slappa och læsa en bok som jag køpt på flygplatsen.

Ha det fint!
//Andreas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.