Jag gick ned till källarn skulle ta fram hojen. Den var borta. Stulen! Jag ringde försäkringsbolaget och de skicka genast ersättning. Sekunden efter öppnade jag brevet från telenor. Försäkringen räckte precis till att betala min skyhgöga telefonräkning från Januari månad.

Lite konstigt drömmer man efter vilodagarna numera… Är nog inte bra för mig att vila längre. Men känns inte så lockande med rullpass när det är 6 minus utomhus.

Nu blir det backintervaller i några timmar. Kan man ha roligare?

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.