Är nu hemma igen efter en trevlig helg i Skara. Har varit en samling där för att prata om landslagsverksamheten. Vi U23or gick igenom lite vårat program som såg väldigt tråkigt ut. Jag är glad att jag hittat ett lag att åka med i utlandet. Efter att förbundet inte har åkt på några tävlingar nästan så får de inte heller några inbjudningar. Jag vet att det jobbas en del på det just nu men det är antagligen försent att lyckas reda ut röran som varit under höst/vinter så att säsongen 2009 blir lyckad.

Jag tjatade mest om att jag ville åka Tour de l´avenir i september innan VM. Kan nog vara knepigt att få en inbjudan dit så här sent. Självklart åker jag gärna med landslaget på något annat race med men då måste det vara något som Capinordic inte startar. Reglerna säger att om ens eget lag kör racet och man inte blir uttagen eller vill åka i landslag så är det inte tillåtet.

Ledarna verkar väldigt entusiastiska och jag tror att det kan göra något bra ur detta läget. Om inte till 2009 så kanske till 2010.

//Andreas

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.