På lördag kör jag första racet för säsongen. Ska bli fint! Det är ett lopp nära Lyon och jag hoppar på flyget imorgon bitti. Eller inatt mer eller mindre. Taxin kommer hit kl 05:00!!! Det är hemskt men jag får göra mitt bästa. Jag är rätt grym på att sova på alla möjliga platser och sätt och det går att ta igen lite förlorad sömn.

Har inte jättehöga förhoppningar på detta race. Blir en genomkörare och jag har inte gjort något för att komma i form till det. Tvärtom, har försökt lägga på mig lite mer fett så jag inte kör sönder mig på Mallorca där jag kommer vara i tre veckor i mars månad.

//Andreas

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.