Jag åkte kamikaze första 11 kilometrarna uppför Piggen. Sen blev jag trött! Kul hade jag i alla fall. Tiden blev 36:25 från byn i roten till toppen. Var skönt att få ett sånt gott besked. Jag kan inte kalla det formbesked. Under de två veckorna innan tränade jag 6 timmar varav 4,5 dagen innan… Så jag tar det som att jag blivit bättre än förra året. Till nästa test får jag försöka putsa den tiden lite så jag kommer ner mot 35:30 tänkte jag. (Hoppas jag)

Jag blev förresten fyra efter Jonas, guldhamstern och Fredrik Ericsson

Imorgon blir det vilodag. Nu dör min dator men jag återkommer senare eller imorgon.

//Andreas

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.