Fredrik Ericsson till vänster och jag till höger på bilden. Rutinerad som jag är kör jag självklart utan brillor…

Nu sitter jag på Pappis pub i Palmanova och snikar på deras gratis internet. Dagarna flyter på i en ruskig fart och jag har kommit till det stadiet då benen snurrar helt av sig själva. Övriga cyklister i laget är riktigt duktiga och riktigt bra killar. Det finns ingen i laget som jag inte vill sitta bredvid vid matbordet.

Sedan ankomsten har ett tv-team från danska TV2 varit här och följt varenda steg vi gjort. De följer efter oss när vi tränar, när vi äter, när vi fotas och när vi softar vid poolen eller med datorn. De verkar haft ett extra öga på mig vid buffén då jag tydligen äter klart mest av samtliga på hotellet.
De har även haft en intervju med mig där de frågat mig lite olika saker. Jag svarade rätt bra på de frågor som jag tror de ställde. Det går säkert att ordna upp det i efterhand i alla fall…

Vädret här nere är superbra! Dock liten besvikelse idag då jag såg ett moln… Solen bränner på men jag gör mitt bästa för att undvika den oundvikliga cykelbrännan som jag fruktar mest av allt.

Imorgon ska vi ha det andra bergstestet. Jag tänkte köra lite mer kallt och försöka bättra på min tid ordentligt istället för att bara försöka göra livet surt för de andra. Passet landar antagligen runt sju timmar. Dagen därefter ska vi köra 8 h. Sen blir det en dag lugnt med lite intervaller 200m simning/2 min Jacuzzi.

Intressant för träningsnördarna är att jag planerar att börja simträna igen för att få igång min bålstyrka. Dessutom har jag börjat stretcha! Detta gör jag för att försöka förebygga de problem jag haft med domnande ben som förstör mina tempolopp.

När jag inte cyklat har jag spelat gitarr och läst en bok. Har spelat Lips of an Angel med Hinder halva dagen. Det låter bra så länge det bara är jag som hör=)

Dagens pass har varit på våra tempocyklar med en hel del intervaller men bara 4,5 h.

Till sist kan jag nämna att det är en fotograf här från kadens som tagit massa bilder på oss. Han har lovat att jag ska få en skiva med dem när han kommit hem så jag kan lägga upp dem här.

Ha det gött!
//Andreas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.