Idag har vi kört på tempocyklarna i 4,5 h. Vädret håller i sig men ändå har jag börjat längta hem!

Imorgon ska vi köra 7 h inklusive ett test uppför Piggen. Osäker på om jag kan åka fortare upp denna gången då jag börjar bli lite sliten. Denna gången har jag i alla fall skruvat åt styret så jag slipper sitta med ena handen på bromshandtaget och den andra uppe på styret för att lyckas hålla ryggen rakt.

Kommer hem på lördag eftermiddag. Hoppas Sverige bjuder på vårväder då!

//Andreas

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.