Det är dagen då jag inte ska köpa en trisslott. Allt har gått snett idag. I morse var jag förkyld och kallsvettades. På väg till racet pajade husbilen på motorvägen. Vi fick åka 4 pers i en lastbil för 2. Vi blev sena till racet men hade glömt diverse saker i husbilen som ex. radio. Vid start så fanns det inga toaletter eller nånting överhuvudtaget. På racet avancerade jag fram till första raden i klungan efter 200 meter masterstart. Efter 1 km kör masterbilen fel och jag hamnar sist i klungan. En stor grupp går iväg och vi missar den.

När det är 60 km kvar går jag upp och kör med Lucas. Vi kunde inte mer än hålla samma tempo som de 19 man i täten. Med 25 km kvar är mitt vatten slut och jag hade missat lagningen efter en tokblunder av massören. Jag går tillbaka och hämtar vatten. När jag är i karavanen börjar ett lag i klungan tokköra i kantvinden. Folk flög av till höger och jag körde förbi småklunga efter småklunga. Till slut hamna jag i andragruppen som beslutade sig att köra gruppetto till målet. Kul dag idag. På hemvägen fick vi punka på bilen. Dock hade vi skum att laga det med. Däcket smällde dock igen och jag lifta hem. Lucas och Martin fick gå hem.

Vi ska gå och lägga oss klockan åtta. Alla måste använda hjälm resten av kvällen. Man vet aldrig vad som kan hända.
Vi krockade förövrigt en fransmans bil igår så han gick bärsärk, på franska…

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.