Idag var första gången i år jag körde riktigt starkt. Det var på U23:ornas Liége – Bastogne – Liége. Jag satt med långt fram när vi kom till första backen. Där sprack det av och jag och Rasmus satt med i täten. En grupp på fem man stack på toppen. Rasmus körde med, men vi valde att spara mig i klungan till slutet.

Med 25 km kvar låg klungan 1.30 efter gruppen framför på 25 man. Jag ställde alla åkare i de två backarna efter La Redoute. Ensam körde jag ikapp gruppen framför där Rasmus redan attackerat. Jag fick då sitta där och vänta på St.Nicolas. En 2 km lång backe med snitt på 10%. Där ställde jag alla utom en amerikan som slet sig med på hjul. Vi körde ikapp några åkare, men jag körde fel på ett ställe, så två cyklister bakom kom ikapp.

Avslutningen var på en velodrom. Jag har aldrig åkt på en sådan förut, så jag tappade två placeringar i spurten som jag verkligen borde tagit, då jag var starkast. Jag blev åtta idag.

Nästa år åker jag hit för att vinna. Med flyt idag hade jag blivit topp 3!

Hälsningar
Andreas

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.