Här är en av de största bovarna inom cykelbranschen. Jag hatar det här puckot. Han var min favoritcyklist när han vann OS-guld på tempo 2004. Han åkte därefter dit en gång. Sen kommer han tillbaks och vinner en del race men åker fast en gång till.

Förra gången så blånekade han. Denna gången skyller han på medicin mot sin depression. Att han skulle ta ett preparat och riskera att åka fast utan att skaffa läkarintyg är så otroligt idiotiskt att det är helt orimligt!

Om jag får bestämma straffet hade han blivit skickad till yttre världsrymden på livstid.

Men tack Tyler för att du förstör för mig och alla de andra cyklister som utan fusk försöker behålla våra jobb. För varje skandal så hoppar sponsorer av från sporten. Det drabbar oss som tränar 30 timmar i veckan och lever på tonfisk och sallad…

//Andreas

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.