Igår blev det ett mycket fint fartpass! Jag var och såg en dansuppvisning på torget lite för länge och missade starten av den rikskända träningstävlingen Pro Tour. Jag fick åka raketfart från Trandared till Fristad för att där inse att jag får åka ännu snabbare för att hinna ikapp dem närmsta halvtimmen. Jag kom ikapp 15 km senare, lagom till första bergspriset.

Lika bra var det att fortsätta köra på lite. Jag tog några spurter och lyckades bärga hem bergatröjan. Den ska jag försvara nästa vecka. Dock med ett antal klädnypor…

//Andreas

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.