På Scandinavian Race i Uppsala idag visade vi vilka som bestämmer. Vi blev 1:a, 2:a och 5:a. Vi körde av fler och fler från klungan då vi körde hårt under några varv. Därefter började vi stöta. Vi fick med 5 man i en grupp på 15. Jag och Lucas var de enda som inte var meddär framme.

Vi började istället stöta ifrån klungan. Jag kom loss med en dansk. Lucas stötte bakom från klungan. Då väntade vi in honom för att sen köra hårt igen. Det gick ett tag men klungan blev väldigt intresserade av att köra med och vi blev inhämtade.

Jag försökte stöta ifrån resterna av klungan hela de sista två milen men det var alldeles för många som ville slå mig idag. Blev något förbannad på några ett tag men hoppas de inte tog illa upp. Anledningen att jag blev irriterad var att de körde in mig när jag attackerade men struntade i att köra in alla andra. Hoppas verkligen att det var en slump, vilket jag även tror det var.

Jag är riktigt nöjd med dagen. Alla har kört kanonbra och detta var helt klart en lagseger!

Nu ska vi fira detta och ladda om inför morgondagens GP-lopp!

1:a Jonas Aaen

2:a Christoffer Stevensson

5:a Fredrik Ericsson (trots vurpa)

//Andreas

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.