Idag vann vi i Silkeborg i Danmark. Rasmus visade att han kan åka kantvind också.

Min egen insats var usel, därav besvikelsen. Jag satt med frukosten i halsen de första 8 milen trots att det inte gick särskilt fort. Det har bara känts bra på en tävling i år. Det var Liege. Resten har jag varit halvstark eller helusel. Jag måste försöka komma igång nu. Imorgon kör vi en tävling igen.

Jag blev förresten 17:e efter att ha följt med en liten grupp på slutet ifrån klungan och plockat spurten.
Imorgon ska jag dock köra grymt. Det har jag bestämt!

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.