Bilden är från morgondagens etapp förra året. Jag och en britt har attackerat och fått lucka. Dock blev vi inkörda en bit efter toppen.

Idag var det en hård dag igen. Efter 90 km kom 26 man loss från det 130 man stora fältet i en 3 km lång backe. Jag, Martin och Fredrik var representerade från vårat lag. Attackerna avlöste varandra och vi satt med på alla. Till slut kom Fredrik loss och körde järnet. Han hade som mest lucka på 1:35 tillsammans med 3 andra. Vi skulle upp för en backe på slutet med 2 mil kvar som så passande kallas för väggen. Den var allt som allt 4 km lång med en maxlutning på ca 25%. Där körde den ledande ryssen ifrån mig och nästan alla andra i gruppen och tog in en minut på Fredrik. Det gick med andra ord galet fort. Jag är riktigt sliten nu och rullade in på en 12:e plats. Dock har de missat mig i resultatlistan men hoppas de ordnar detta. Fredrik har nu tagit över bergatröjan och ligger 3:a totalt. På etappen blev han fyra.

Imorn ska vi köra den omtalade Ripperbacken. Det blir hårt!

//Andreas

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.