Ringerike har blivit en knepig historia. Jag gick i mål i samma grupp som Johan Lindgren och Fredrik Ericsson. Så gjorde dessvärre inte mitt chip.

Efter 70 km av loppet så skulle jag och min gode vän Patrik Morén ner till servicebilskaravanen och hämta upp varsinn regnjacka. Jag tog på mig min. Morén fastnade i sin och tappade farten. Då fick jag för mig att putta på för att han inte skulle välta. Med hjälp av mig och den nya farten tappade han balansen på det såphala väglaget. Vi gled några meter men hoppade upp på hojarna igen och körde skrattandes ikapp klungan. Gubben i Van Vliet som körde på våra hojar och kraschade fann det dock inte lika kul…

I denna vurpa så gick min cykel sönder och jag blev tvungen att byta till min reservhoj. Eftersom chippen som ger oss sluttider sitter på cyklarna så gick min inte i mål. Därför står jag som DNF i resultatlistan fastän jag troligtvis gick in någonstans mellan 13-18 i totalen. Idioter!

Detta leder till arbete för en arbetsskygg!

//Andreas

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.