Idag har jag kraschat två gånger och dessutom blivit påkörd av en skenande MC. Jag kände mig stark inför backen. (Kemmelberg) Där kraschade jag 500 m innan backen. Jag kom dock ifatt igen ett par mil senare. In på de avslutande småvarven var det riktigt rörigt och kurvigt. Jag satte in en vinna eller vägga attack med 15 km kvar. Den resulterade i vägga. De kom ikapp på pavén med 9 km kvar. Balck var den som fick dagens bästa resultat med sin 15:e plats.

Nu sitter jag och han på trottoaren och surfar så mycket vi kan innan snuten dyker upp.

//Andreas

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.