Idag kom vi till Qinghai Lake. Vi bor på någon slags träningsanläggning kombinerat med hotell. Riktigt lyxigt för att vara Kina. Dock riktigt sunkigt om det varit Sverige. Maten blir bara sämre och sämre. De försöker dock så gott de går. Lite ben i köttfärssåsen får man ta…

Jag är grymt seg i hela kroppen men har cyklat 2 h idag på motorvägen fram och tillbaka. Alla som körde förbi tutade och vinkade glatt. Många ville även fota oss. När vi stannade kommer det genast en hel flock med folk glor på oss. Hotellet ligger på 2400 m höjd men jag har inte haft ont av det än så länge.

Hur formen är återstår att se. Jag kan nog berätta det efter första etappen.

//Andreas

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.