Här kommer lite planering. Jag brukar inte hålla på med sådana antiimpulsfasoner då de raderar vardagens utmaningar. Tänkte i alla fall skriva upp några kommande race:

  • Qinghai Lake, 2 H.C: 17:e – 26:e juli
  • Skara GP: 29:e juli
  • Borås GP: 30:e juli
  • Scandinavien Open, 1.2: 1:a augusti
  • Paris-Correze. 2.1: 5:e – 6:e augusti

Det är ett hårt schema och lite väl mycket tycker jag. Kommer bli grymt tungt att köra GP-lopp direkt efter vi kommit hem från Kina. Jetlagen kommer ta ut sin rätt. Däremot hoppas jag på att få bra värden hemma och riktigt fin form till ”2.1:an” i Frankrike. Vore riktigt kul att köra bra. Det är inte så mycket kvar av säsongen. Skönt är att jag har kontrakt till nästa år med Capinordic med så jag slipper känna stress över det.

//Andreas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.