Danskar kan åka kantvind. Har man tur och kör i ett danskt lag så kan man haka på och lära sig. Vi spräckte klungan efter 40 km på etappen. Det blåste inte mycket men regnet öste ner och samtliga hade nog tänkt sig att bara åka igenom dagens etapp. Vi överraskade dem och 70 man flög av. Därefter åkte 20 man till av och vi gick i mål i en 40-mannagrupp. Spurten skulle köras för Nikola. Vi drog fram honom till spets där vi satt med 2 km kvar. Då fick han punktering! Steve bestämde sig för att spurta istället men då var läget redan försent.

Kul att jag satt med i förstagruppen igen. Jag har inte sett en resultatlista men kom in sist i gruppen efter att ha gjort ett helmisslyckat spurtuppdrag.

Lucas satt också med i våran grupp och förhoppningsvis har han avancerat en del i totalen. Axelsson var en av de som tappade flera minuter i vinden.

Nu blir det läsning och cola.

//Andreas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.