Det gick lite bättre på andra etappen. Fredrik korsade linjen som femma efter en lång utbrytning. Själv blev jag 32:a 1,50 min efter i den desarmerade klungan. Banan var knixig och tuff. Därutöver blev det riktigt varmt. 48 man bröt. Av de 8 startande var det endast vi tre svenskar som tog oss imål.

Helt klart det lopp jag kört där det varit bäst motstånd. Kul dock att ett flertal Pro-Tour åkare fick vika ned sig på sista etappen men inte jag!

Nu är jag i Köpenhamn för att köra Fyn runt på Söndag där vi startar med 17 man… Ska bli sådär faktiskt. Jag har haft en lugn dag sen det tio etapper långa loppet i Kina. Senaste veckan har ajg kört 4 race. Om jag var sliten på Scandinavian Open där det förövrigt gick åt skogen så kan ni tänka er hur pigg jag är nu. Veckan efter Fyn runt har jag 3 lopp att köra. Men jag har snackat med dem och förklarat läget. Får se hur det blir med de loppen.

MVH
Andreas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.