Idag har jag tagit en sista träningsfri dag för att imorgon köra igång med träningen igen. Ska bli skönt att sätta igång igen. Jag känner mig alltid så fet och slö när jag inte kan träna.

Söndagen började med lång(!) sovmorgon. Därefter har dagen tillbringats i helgdressen (kalsonger) tillsammans med min stereo, gitarr och dammsugare samt min nymonterade vän Hermesbyrån som tog halva dagen att få ordning på. Det börjar likna något i lägenheten nu men är mycket kvar att göra. Ska införskaffa en ny soffa med nästa vecka är planen.

Trist att jag inte kunde ställa upp i Falköping idag då det var uttagningar till VM. Det är dock inte så mycket att göra åt nu i vilket fall…

//Andreas

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.