Ni ska först få ett boktips av mig innan jag berättar om dagens bullbak. Ni ska läsa Medmänniskor av Stefan Einhorn. En fantastiskt bra bok som får en att må bättre. Den består av korta, rörande essäer där personer ställs inför svåra val. Essäerna är exempel på hur vi ska göra rätt val i livet. Känns bra att jag ”stulit” en bok om hur man blir snäll. (Av Bestefar..) Efter att jag nu blivit snäll ska jag beställa nya böcker åt han på posten.

Det blev fantastiska bullar och en ännu godare kletkaka. Redan innan vi började var damen på ica imponerade av att vi skulle göra ett försök att baka bullar. För första gången i mitt liv…

De blev fantastiska, tyckte hon när jag sprang tillbaks till ica och gav henne ett rykande färskt exemplar!

Jag har idag insett att det är betydligt roligare att ge bort bullar än att äta dem själv. Det krävs inte så mycket för att göra en människa glad. Bullar är den bästa och mest ekonomiska vägen till att bli snäll!

Att både jag och Henke fick blåsor på händerna efter vårat inhopp istället för bakmaskinen var smärtsamt men den smärtan glömde bort när vi åt bullarna. (för min del övergick den i magknip)

Imorgon ska jag lägga upp ett seriöst inlägg.

///Andreas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.