Denna veckan har jag lagt in ett extra distanspass på fredagen. Detta för att inte låta kroppen lägga sig i träningslunket. Nästa vecka plockar jag istället bort söndagens distanspass och ersätter det med en vilodag.
Nu är jag riktigt trött och ser fram emot en skön vilodag imorgon.

Jag har också fått höra från folk att jag tränar för hårt. Att jag inte kommer orka öka träningen längre fram mot säsongen. Det håller jag inte med om. Jag tränar, blir bättre och kan i och med utvecklingen öka farten, watten, distansen och kvaliteten. Det går alltid att cykla längre, fortare och oftare.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.