Jag kör backintervaller på traditionellt vis. Snabbast möjliga tid upp och sen rulla ner samtidigt som jag snurrar lite lätt på benen. Jag använder ingen utrustning för att mäta watt utan kör efter puls. Ja, den varierar från dag till dag på grund av olika aspekter. Dock har jag lärt mig precis hur mycket jag ska trycka utifrån pulsenmed hänsyn till dessa aspekter.

Pulsen på intervallerna ligger mellan 180-193. Den ökar successivt ju längre in i intervallen jag kommer.

När det är kallt sjunker pulsen med 5 slag om jag håller mig hyffsat varm på utförskörningen. Är det riktigt kallt sjunker den med 10-15 slag om jag inte lyckas hålla värmen. Om jag är sliten får jag syra tidigare. Dock kör jag aldrig backintervaller sliten eftersom de två passen jag kör i veckan är mina nyckelpass.

Hoppas det täckte en del funderingar.

MVH
Andreas

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.