I lördags körde vi den prestigefyllda vinterklassikern Lussecupen. 11 härliga mil med fina människor i den 22 man stora klungan. Henke plockade hem sin andra grand victory på en månad då han krossade övriga startande med 49 poäng. 20 poäng mer än andra man.

Det tog 2,5h för mig att plocka mitt första poäng. Jag var lite småtrött efter en hård vecka. Sista tiden plockade jag poäng och körde till slut in på en andraplats. Det känns helt fantastiskt! Med tårar i ögonen konstaterar jag att det var värt alla motgångar och hårda stunder under karriären.

Vi hade även gästspel från skåne igår. Efter cupen bjöd vi med ”Slagskeppet” på en skarv. Vi presenterade honom för Tosseryd och Hyberg innan mörkret tvingade oss att åka hem. Jag tror han uppskattade detta inslag.

Ps. Bilderna är respektlöst stulna från borasca.se. Beklagar detta!

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.