Det är nu jag hade planerat att skriva om hur jag löst allting och hur jag tagit ytterligare ett kliv i karriären. Dessvärre kommer det handla om hur jag hoppar tre steg tillbaka.

Efter att ha förhandlat länge och väl med ett franskt stall fann vi en lösning. Stallet tillhörde division nationale 1 och var inget continentallag. Dock blev jag erbjuden ett kontrakt där som var bättre än det jag hade med Capinordic. Dessutom passade tävlingarna mig riktigt bra då de tävlade mycket i Ardennerna och södra Frankrike. Tävlingsprogrammet var till stor del samma som Capinordics fast utan de danska platta kantvindsloppen.

MEN.. Efter att jag dragit på mig en ”lätt” knäskada i Januari så blir det ingen Frankrike-succé. De vill inte ha ner en cyklist som kostar pengar men inte kan tävla. Skadan är inte särskilt avancerad och gör inte ont alls, så länge jag inte cyklar. Förra veckan gick jag till en specialist som konstaterade att det var en ytlig smäll som kommer göra ont i ett par månader till. I värsta fall ett halvår. Jag har lagt upp en rehabplan där jag ska öka distansen succesivt för att därefter öka belastningen succesivt. Jag tror inte det kommer ta så lång tid att bli smärtfri.

I nuläget har jag varit skadad i en månad och får ont i ett dygn efter rullpassen på 45 min. Jag simmar, tränar styrka och åker skidor så mycket jag kan. Denna vecka har jag redan tränat 8 pass (onsdagkväll).

Det enda jag vill är att kunna cykla snart igen och känna den där härliga smärtan i benen. Var, när och hur har inte så stor betydelse. Jag vill bara cykla!

Forts. följer.

///Andreas

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.